(0 produs) - 0,00 RON

Nu ai nici un produs in cos.

section

Informatii clienti

 

Livrare

Livrarea produselor comandate se face in orice localitate din Romania prin Urgent Curier. Taxele de livrare, in suma de 19 lei, pot fi suportate fie de cumparator, pentru comenzi a caror valoare nu depaseste 400 lei, fie de furnizor, atunci cand valoarea comenzii este de peste 400 lei, cu mentiunea ca localitatea in care se face livrarea sa fie in aria de acoperire a companiei Urgent Curier, dupa cum se poate observa din lista de mai jos.

 Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, in termen de maxim 24 de ore de la preluarea coletului, in orice localitate de destinatie.

Consultati sectiune "Livrare&Retur" din subsolul site-ului pentru lista completa a localitatilor acoperite de Urgent Curier.

Confidentialitate

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Retururi

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produsele noastre online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii Klasse Medical pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Klasse Medical va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS, pe mail sau folosind functia creata special. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Cum comand?
Pentru pasii care trebuie urmati pentru a comanda in cadrul magazinului nostru, consultati sectiunea "Cum comand?" din subsolul site-ului.
Modalitati de plata

Plata produselor comandate prin intermediul siteului www.klassemedical.ro se poate face ramburs, in momentul livrarii, prin ordin de plata in avans, pe baza unei facturi Proforma emisa de catre siteul KLASSE MEDICAL sau prin card bancar, operatiune realizata securizat prin intermediul platfomei www.mobilpay.ro

 Ne rezervam dreptul ca, in cazul anumitor comenzi, sa solicitam plata in avans, partial sau integral.